Website TemplatesWeb HostingWeb Hosting
Datum, návštěvnost



Přihlášení do systému



Reklama

USA - deník

10. 7. - Přílet do Varšavy, rychlý přestup (ovšem přes security - jak logické při přímém přesunu z letadla do letadla) a konečně poslední let do Prahy. Jeden ztracený kufr (doufejme, že dorazí v pořádku), jinak všichni zdrávi, unaveni, ale plní zážitků. Dojemné a krásné uvítání na letišti - díky všem rodičům a kamarádům, kteří byli celou dobu s námi alespoň virtuálně.

9. 7. - Poslední rozloučení s olympiádou a přívětivým Cincinnati, ve 12:00 odjezd na letiště. Ve 14:25 odlet do Chicaga, v půl osmé s dvouhodinovým zpožděním konečně odlet do Varšavy.

8. 7. - Dopoledne další vyhlášení, výborná atmosféra. Duchovní hudba - zlatý diplom, populár - stříbrný diplom. Odpoledne přátelský koncert v Taft Museum. Děkujeme za všechny držené palce, děkujeme všem, kteří s námi byli prostřednictvím facebooku a těšíme se na brzké setkání.

7. 7. - Nestihnul jsem nic přidat, tak to napravuji dodatečně. Dopoledne populární kategorie v Aronoff Center a večer vyhlášení kategorie folklór v US Bank aréně - stříbrná medaile.

6. 7. - Máme za sebou další soutěžní vystoupení, tentokrát folklór. Poměrně vydařené, ale konkurence nepopsatelná, asi 30 nejlepších sborů z celého světa. Tak uvidíme. Odpoledne zkouška v Aronoff Center na populární kategorii - v té zpíváme zítra v 10:00, tedy v 16:00 Ltm času. Teď už celý sbor spí (nebo ne?), aby byl výkon co nejlepší. Dobré ráno do Litoměřic.

5. 7. - Dnes kolem 22:00 litoměřického času nás čeká první sotěžní vystoupení v kategorii duchovní hudba. Držte palce. 7.A společně s ostatními děkuje za pozdrav Hance Prunzové. Zdravíme Mácu, Nikol, Denču, Marušku, Terku a Štěpánku - díky, že jste s námi, moc nám tady chybíte.
17:25 - máme po prvním soutěžním vystoupení, docela sedlo, plná katedrála lidí, na konci vystoupení všichni stáli... Snad je to dobré znamení. Nějaké fotky z dneška jsou v galerii. Dobrou noc do Litoměřic. Jdeme do města.

4. 7. - Cincinnati - svítí sluníčko, teploty kolem 40. Krásný zahajovací ceremoniál za účasti kolem 10 tisíc sboristů z celého světa. Potkali jsme naše jablonecké kamarády.

3. 7. - Přidané nové fotky do fotogalerie. Six Flags - obrovský zábavní park, spousta adrenalinu. Strávili jsme tam jen 7,5 hodiny, takže je jasné, že jsme nestihli vše. Večer gardenparty na rozloučení s těmi, kteří se o nás starali. Díky, Sirky, Patologu a Michale.

2. 7. - Chicago. Downtown, koupání v Michiganském jezeře, Willis Tower, vyhlídka na Hancock Tower, sídlo Chicago Bulls s pomníkem Michaela Jordana a samozřejmě KONEČNĚ NÁKUPY.

1. 7. - Chicago. Odpočinek po dlouhé cestě, oběd, koncert, večeře.

30. 6. - Cesta do Chicaga. Niagara Falls.

29. 6. - New York. Brooklynský most, Ground Zero, Times Square, koncert v sále českého konzulátu.

28. 6. - New York. Procházka po Central Parku a středním Manhattanu. Vyhlídka na Rockefeller Center. Drobné problémy s přippojením - až pominou, budou fotky ve fotogalerii. Sledujte i facebook.

27. 6. - po dlouhé a únavné cestě šťastné přistání, ubytování v hotelu a večeře na Manhattanu.

Aktualizováno (Neděle, 14 Říjen 2012 15:50)