Website TemplatesWeb HostingWeb Hosting
Datum, návštěvnost



Přihlášení do systému



Reklama

Koncert (nejen) pro kočku byl úspěšný

Více než 200 lidí zaplnilo hlediště Divadla K. H. Máchy v Litoměřicích v sobotu 27. dubna, kdy se zde konal poslední z koncertů festivalu Litoměřická notička 2013, který organizuje ZŠ B. Němcové v Litoměřicích. Komponovaný večer s názvem "Koncert (nejen) pro kočku" nabídnul mozaiku vystoupení pěveckých sborů Puellae cantantes a Modrásci, prokládaných baletními čísly v podání sólistů a souborů Baletního studia Regina. Jako náš pravidelný host rovněž zazpívala sopranistka Jana Červinková. Tématicky byl celý program věnován kočkám, v průběhu večera rovněž proběhla veřejná sbírka ve prospěch azylu pro opuštěné kočky v Černivi.

Veliký dík patří všem, kteří se na přípravě projektu podíleli - Saše Pallasové za dramaturgii a organizaci večera, Regině Blažkové Holubové za přípravu skvělých baletních čísel, pohotovým a vstřícným pracovníkům Divadla K. H. Máchy, všem účinkujícím a dalším spolupracovníkům.

Výtěžek sbírky ve výši 3.192 Kč bude předán paní Janě Zárubové, provozovatelce černivského kočočího azylu "Lucky". Všem dárcům rovněž děkujeme.

Aktualizováno (Pondělí, 27 Květen 2013 13:57)