Website TemplatesWeb HostingWeb Hosting
Datum, návštěvnost



Přihlášení do systému



Reklama

2010

Koncertní sbor + komorní sbor Syrinx

11. 12. - adventní koncert sborů Puellae cantantes a Syrinx v Pastoračním centru sv. Tomáše v Dobříši (více informací)

21. - 24. 10. - druhé kolo oslav 40. výročí založení sboru - tentokrát za účasti sborů Kehrwieder Kinderchor z Německa a Melikos z Polska (více informací)

2. 10. - sbory Puellae cantantes a Syrinx vystoupily s programem duchovní hudby při příležitosti 80. výročí posvěcení kostela sv. Václava v Praze - Vršovicích (více informací)

10. 9. - koncertní zájezd Puellae cantantes do Jablonce nad Nisou na pozvání dětského sboru Iuventus, Gaude!, který v jabloneckém Městském divadle oslavil své pětileté narozeniny (více informací)

20. - 23. 5. - oslava 40. výročí založení sboru, koncert na zámku v Ploskovicích a první sborový ples za účasti hostujících sborů Bogorya a Iuventus, Gaude!

27. 3. - 1. 4. - účast Puellae cantantes a Syrinxu na 11. ročníku "Concorso Corale Internazionale" v Riva del Garda v Itálii - zlatý a stříbrný diplom (fotoalbum - více informací)

29. 5. - účast Syrinxu na mezinárodním festivalu se zaměřením na jazz a populární hudbu Prague Voices - zlaté pásmo (fotogalerie)


Přípravné sbory

3. - 5. 6. - účast Modrásků na mezinárodním festivalu Svátky písní v Olomouci - zlatá medaile (fotogalerie - více informací)

24. 4. - účast Modrásků a Barviček v krajském kole Národní přehlídky DPS - Barvičky stříbrné pásmo, Modrásci zlaté pásmo

11. 4. - účast Modrásků a Sedmikrásek na celostátní přehlídce DPS Zahrada Písní v Praze - Modrásci zlaté pásmo, Sedmikrásky stříbrné pásmo (fotogalerie - více informaci)